Programa SLA39: Adéu amb sorpreses

Sense Límits Aventura abaixa la persiana durant l’estiu amb un programa amb moltes idees per fer en vacances

Rutes de senderisme, rutes de BTT i llibres per poder passar el període estival de la millor manera 

Arriba la temporada d’estiu i Sense Límits Aventura tanca la temporada radiofònica en À Punt. Un programa que ha estat durant mesos donant tota la informació i que en la seua última emissió vos proposa temes fresquets amb alternatives per fer activitats durant l’estiu. Ací teniu l’avançament del que escoltareu el pròxim diumenge a les 15:00h, en la ràdio pública valenciana.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS

TOTS ELS PROGRAMES

Tres consells

Hem de tancar la temporada amb una bona secció d’experts, així que reunirem a tres d’ells entorn de la taula de ràdio… es tracta que tant Ángel Sáez de la llibreria Patagonia, com Paco Badia i les seues bicicletes de muntanya, o Salva Blanco i les seues rutes senderistes, ens aporten idees per saber què fer en la muntanya i amb la seua temàtica durant els mesos d’estiu.

El campió de Sagra

La Superprestigio de BTT se n’ha anat a Sagra, a la Marina, de la mà d’un biker alacantí que ha donat la gran alegria del mes. Ade Moll, del Xabia’s Bike, és el nou campió de la competició en ser el més regular i acabar quart a Estella, a l’última prova. El de Sagra ens explicarà les seues sensacions després del triomf.

PUBLICITAT

El Test SLA

El Test SLA d’aquesta setmana és per a Alberto Martín, del club Som Passatge i una de les persones que més es mou pel Trail d’Almedíjar. Són un equip molt gran, però serà Alberto el que ens acoste el seu amor per la muntanya.

PUBLICITAT

Amb Sebas Álvaro

El programa manté la seua línia habitual, això sí, per donar totes les notícies breus, i per explicar un poc l’agenda de les pròximes setmanes… També tindrem un àudio de la setmana particular, exclusiu, de la mà de Sebas Álvaro.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »