Àudio SLA39: Últim programa de la temporada

Sense Límits Aventura tanca durant un temps en arribar l’època estiuenca

Reunió d’experts per parlar de llibres, senderisme i rutes de BTT per a fer durant les vacances

Sense Límits Aventura baixa la persiana del programa de ràdio d’À Punt per l’estiu. Com que no estarem amb tots vosaltres durant aquests mesos, vam decidir fer un programa perquè vos feu unes quantes idees de senderisme, BTT i de lectura per omplir els dies de vacances de la millor manera. Sense Límits Aventura tanca, però confiem en tornar a veure’ns en uns mesos. Ací teniu el programa complet.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Consells per a tots

La secció d’experts la vam fer triple i per això va ser el tema central del programa. Vam pensar que, escolteu, si ens anem de vacances, ens anem tots, i millor fer-ho sabem què podem fer durant l’estiu. Que voleu fer senderisme? Salva Blanco exposa la ruta de Xàbia al Montgó pel PR-CV 355. Recomana «matinar ara en l’estiu, i de tornada, directe a l’aigua», aprofitant que la mar està al costat. Què voleu fer BTT? Paco Badia ens explica la ruta per la serra d’Irta, «des d’Alcossebre fins Peníscola, i aconselle en aquesta època de l’any que fa molta calor, fer la part dura al principi». I si voleu llegir llibres d’aventura… Ángel Sáez ens porta tres llibres, i un d’ells, ‘La Morada de las Nieves’: «Refresquem l’ambient», amb un llibre com el de Fernando Ezquerro, «un projecte fotogràfic per l’Himàlaia».

PUBLICITAT

Alberto Martín, al Test SLA

«Un 19 de març vaig pujar a la Pica d’Estats, sense material ni res, i ho recordaré tota la meua vida». Són alguns dels records d’Alberto Martín, del club Som Passatge. És el protagonista del Test SLA. Explica moltes coses, com saber quin és el seu somni: «Pujar al Cervino».

PUBLICITAT

La sorpresa d’Ade Moll

«Mai haguera pensat que podia guanyar la general de la Superprestigio». Era la sorpresa que mostrava l’alacantí Ade Moll en guanyar la carrera de caràcter nacional. El secret del corredor de Sagra va ser «ser regular, i sumar el màxim possible de punts en les quatre carreres». Les seues reflexions són una part important del programa del passat diumenge.

Copa d’Espanya per als joves…

Ricardo Cherta i Guillem Albert, de Lurbel Team People Sapiens. «Les sensacions són bones i crec que any rere any vaig millorant i agafant experiència, i això importa més que els resultats», assegurava en el programa Ricardo Cherta, que guanyava en categoria promesa. Per la seua part, Albert acabava tercer i feia autocrítica: «Per una banda estic molt content, però per altra banda estic un poc decebut pel meu rendiment en les últimes curses». Tot ho podeu escoltar ací, al Sense Límits Aventura.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »