Ade Moll: “Encara no m’ho crec”

El ‘biker’ alacantí guanya la general de la Superprestigio BTT: “Estic en un núvol… mai haguera pensat que fos capaç de guanyar-la”

Ade Moll va conquerir el Superprestigio de BTT. Una prova nacional. Una prova amb els millors bikers d’Espanya i algun medallista olímpic com Carlos Coloma… Ade Moll, del Xabia’s Bike Faster Wear, va ser el més regular i el líder i guanyador final. La prova definitiva va ser a Estella i va aconseguir ser quart en ella, sumar els punts necessaris i apuntar-se el títol 2019… “Ara estic en un núvol”, va dir durant l’últim programa de Sense Límits Aventura.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA A ADE MOLL

El campió de la Superprestigio és alacantí

“Molt de cap”

“Feia setmanes que estava concentrat en aquesta cursa”, recordava el corredor de Sagra. “Sabia que era possible, i que tot depenia de mi, però no podia fallar”, va afirmar després de la carrera navarresa. Això sí, la carrera no tenia res de fàcil per a ell: “A priori la cursa era molt complicada, perquè era un circuit molt dur, tant pels ascensos que tenia, però també per les baixades, que tenia alguns punts crítics que era fàcil tindre alguna caiguda o alguna avaria. Aleshores, em vaig agafar la carrera amb molt de cap”.

PUBLICITAT

Un nivell altíssim

“Ara estic en núvol”, reconeixia Moll, que encara estava “assaborint tot el que he aconseguit, encara que no m’ho crec…”. “Mai”, va dir, “haguera pensat que fos capaç de guanyar la Superprestigio, una carrera on totes les carreres són UCI on els principals equips i seleccions nacionals en formen part”.

PUBLICITAT

El més regular

La Superprestigio es guanya sent el més regular. Ho deia el mateix Ade Moll, que s’enfrontava a la créme de la créme del panorama biker espanyol: “És un orgull estar lluitant de tu a tu amb els millors corredors del país i poder guanyar la general. També és cert que he sabut aprofitar les meues millors qualitats, que és la regularitat. Aquestes competicions es guanyen així, sent regular i sumant els màxims punts possibles al llarg de les quatre curses. I gràcies a això, he pogut guanyar”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »