«El meu somni seria pujar el Cervino»

L’últim Test SLA de la temporada, amb Alberto Martín, de Som Passatge

En l’últim programa tenim també l’últim Test Sense Límits Aventura. En aquesta ocasió el protagonista és Alberto Martín, del Som Passatge. Mentre es recupera per tornar més fort que mai, respon a les nostres preguntes. I se sincera: voldria compartir una aventura amb Sebas Álvaro, o pujar el Cervino… i recorda com va coronar la Pica d’Estats, fa molts anys…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

AMB ALBERTO MARTÍN, DE SOM PASSATGE

Escolta el Test SLA

Què es per a tu l’aventura?

“L’aventura és eixir a la muntanya, al mar, a la natura, i intentar realitzar alguna cosa nova, desconeguda, i gaudir de la natura. Qualsevol cosa que siga nova, és una aventura”.

Quan comences?

“Comence a fer bicicleta de muntanya, escalada, orientació… farà 30 anys, quan tenia 18 o 19 anys que vaig començar a fer bici de muntanya i a eixir a la muntanya a caminar. Abans anàvem amb bicis rígides i era tot nou i no hi havia ningú per la muntanya”.

PUBLICITAT

Què no pot faltar en la teua motxilla?

“En la meua motxilla no poden faltar una brúixola, un mapa i una navalla, per a mi són tres coses fonamentals. Amb una brúixola i un mapa es tracen unes visuals i saps on estàs, coneixes el terreny i se’t queda en la retina…”.

Amb qui t’agradaria compartir una aventura?

“M’agradaria compartir una aventura amb Sebastián Álvaro, l’home que ha fet tant per acostar-nos els documentals de muntanya, deserts i totes les aventures… recorde les vesprades de diumenge veient ‘Al filo de lo imposible’ i és una persona que a mi m’ha marcat. Tinc llibres signats per ell i el tinc com un explorador, en la seua època. Et pot ensenyar de tot”.

PUBLICITAT

Quina ha sigut la teua major aventura?

“Per a mi la major aventura va ser el meu primer 3.000. No existien els GPS, no existia res. Va ser en hivern, un 19 de març, falles a València, i vaig pujar la Pica d’Estats, el pic més alt de Catalunya… amb material pràcticament inexistent, i només amb ganes i il·lusió vam arribar al cim, i això ho recordaré tota la meua vida”.

Quin és el teu somni o repte per complir?

“El meu somni i el meu repte seria pujar el Cervino. És una muntanya que em té enamorat. Preciosa… m’agradaria algun dia pujar al seu cim”.

Quin ha sigut el teu millor moment?

“El meu millor moment fent aventura serien dos… una carrera, la Quixote Legend, de tres etapes, i després un viatge de set dies amb bici de muntanya que dormien on ens agafava… va ser molt bonic”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »