Campions d’Espanya en promeses

“Vaig aprenent i agafant experiència i això sempre és positiu i és el que importa, més que els resultats”, afirma Ricardo Cherta, nou campió de la Copa d’Espanya promesa

Fotos: Lurbel

Ricardo Cherta i Guillem Albert han sigut campió i tercer en la passada edició de la Copa d’Espanya de carreres de muntanya. Els dos castellonencs del Lurbel Team People Sapiens van explicar l’experiència al programa Sense Límits Aventura. Dos promeses nacionals entre els tres millors… Una fita il·lusionant per al futur d’aquesta disciplina a la Comunitat Valenciana. L’altre èxit valencià va arribar de la mà de Cristina Castillo, bronze en veteranes B.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA A RICARDO CHERTA I GUILLEM ALBERT

Protagonistes de la Copa d’Espanya

“Millorant any a any”

Ricardo Cherta és el nou campió de la Copa d’Espanya promesa. Títol que guanyava amb autoritat: “Estic molt content, la veritat és que està sent un any molt bo. Els resultats estan acompanyant i físicament m’estic trobant molt bé”. En tot cas, Cherta reflexionava sobre el valor dels títols o, per contra, del creixement esportiu que porta: “Les sensacions són bones i crec que vaig millorant any rere any, vaig aprenent i agafant experiència i això sempre és positiu i és el que importa, més que els resultats”. “Al final”, això sí, “sempre és una satisfacció poder estar al davant lluitant amb els millors corredors d’Espanya, que no ho posen gens fàcil. Es valora més quan costa i toca donar el millor de tu”.

PUBLICITAT

«Un poc decebut…»

Guillem Albert, per la seua part, va ser el tercer a la Copa. Però tenia un sabor agredolç: “Per una banda estic molt content per totes les experiències que hem viscut per tota la península… però per altra banda estic un poc decebut amb mi mateix pel meu rendiment en les últimes curses de la Copa d’Espanya”. Albert considera que el seu cos “no ha respost com m’haguera agradat, però també he de dir que hem tingut dos rivals davant meu que han estat intractables, sobretot el meu company de selecció, Ricardo Cherta”.

PUBLICITAT

Optimisme

En tot cas, el seu missatge era optimista de cara al futur: “De secrets, a la cuina no hi ha. El que sí tenim són moltes receptes i moltes maneres de fer les coses. Per això sempre pense que tinc marge de millora”. Al final, afirmava, “m’he de quedar amb la millora d’estat de forma, respecte a l’any passat”. Ara els dos corredors afrontaran el Campionat d’Espanya de KV de Sierra Nevada.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »