“No esperava ser campió del món enguany”

Héctor Català guanya el Mundial i obté el bitllet per estar als Jocs Paralímpics de Toquio 2020

“Hem de seguir treballant, perquè la gran prova és l’any que ve”, assegura el triatleta de Serra

“Em trobe molt content, perquè sincerament no esperava que això arribarà aquest any”. Així responia Héctor Català a la telefonada de Sense Límits Aventura, després de proclamar-se campió del món a Lausana, el passat diumenge. “Era el meu gran somni, ser campió del món, i no esperava que fora enguany”. Això, a més, significa que ja té el que buscava: el bitllet per estar als Jocs Paralímpics de Toquio 2020. Un èxit seu i del seu guia, Gustavo Rodríguez, i el seu entrenador, Jordi Jordà.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ara, la Copa del Món

“Com que la carrera va ser el diumenge i de seguida vam vindre a Banyoles a entrenar –aquest cap de setmana disputa la cita de la Copa del Món- va vindre bé per a aïllar-se del terratrèmol mediàtic, que pot fer-nos creure que està tot fet, i absolutament al contrari”. Té els peus a terra, i sap que ha de continuar concentrat: “S’ha de continuar treballant moltíssim. Queda molt per fer. Ara tenim la Copa del Món de Banyoles i és la millor forma de seguir treballant”.


Programa SLA32: Camí de Tòquio amb Hèctor Català


PUBLICITAT

Pensa en l’Europeu de València

Però Català també té en ment que la temporada s’està decidint ara. Una de les cites que té molt marcada és el Campionat d’Europa de paratriatló que acull València la setmana que ve. “La setmana que ve és el Campionat d’Europa a València, i això sí mereix la pena, arribar allà amb un gran estat de forma”. Estarà en l’eixida per a donar-ho tot a casa.


Catalá, davant la gran oportunitat


PUBLICITAT

“Queda molt”

“Queda la gran prova”, recorda Català, “que és l’any que ve”. L’objectiu són els Jocs Paralímpics. “Disfrute moltíssim amb això que faig. Per a mi no és cap sacrifici això que faig. És una forma de vida que m’encanta i m’apassiona, així que a seguir”.


Hèctor Català, a per totes


Segueix creixent

El paratriatleta de va fer un primer gran pas en 2014, quan va ser tercer al Campionat d’Espanya. Des d’eixe podi, sempre ha estat lluitant a nivell nacional, però també internacional. Va ser plata al Mundial de Rotterdam de l’any passat, i enguany campió a Lausana.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »