Orientació i trail en el cap de setmana

L’Alt Palància acull el Campionat d’Espanya de Trail-O amb la celebració de l’aniversari del Valencia-O

Figueroles i Montán viuen també competicions, en aquest cas trails per conéixer el seu entorn

Tres cites de cap de setmana. La més important és el Campionat d’Espanya de Trail-O que acull el Trofeu Alt Palància. A més, se celebren els 25 anys del club d’orientació Valencia-O. Serà a Barracas i el Toro… i a Figueroles i Montán, no massa lluny, dos trails per completar dos dies de pur esport de muntanya.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Orientació: Campionat d’Espanya

Ni més ni menys que el Campionat d’Espanya de Trail-O es disputa a Barracas, El Toro i Pina de Montalgrao. És una cita que a més serveix per a celebrar els 25 anys de vida del club Valencia-O. És, a més, la 8ª carrera de la Lliga Nacional d’Orientació, Lliga Sprint, 2ª prova de la Lliga espanyola, a més del Campionat d’Espanya.

PUBLICITAT

Figueroles

El diumenge es disputa la XV Cursa Ibérica de Figueroles, que compta amb 17km. Es tracta d’una prova que busca recuperar les antigues sendes ibèriques. Un recorregut ni llarg ni curt, ideal amb els seus 800m/+, amb 60% de senda i 40% de pistes de muntanya.

PUBLICITAT

Trail de Montán

En un entorn meravellós com és el del port d’Arenillas, entre Jérica i Montanejos, Montán ofereix el seu trail. Una cita ben bonica que compta amb 22,3km i 11,3km. Dos opcions per gaudir de la muntanya en una zona privilegiada.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »