Títol valencià en sub-23 femení

Sandra Alonso es corona campiona d’Espanya de btt en la modalitat marató en la prova disputada a la Sierra de Cazorla

En homes elit, Iván Díaz acaba en el top10 amb la 6ª posició

Fotos: RFEC

El Campionat d’Espanya de btt marató es va disputar a Cazorla sobre un exigent i dur circuit. Es tractava de superar 83 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 2.800 metres. Hi va haver representació valenciana, amb el millor  resultat en la persona de Sandra Alonso, que es va proclamar campiona en la categoria sub-23.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Triomf en sub-23

En la categoria sub-23 femenina, victòria valenciana de la mà de Sandra Alonso. La corredora de carretera i pista va ser la millor en la marató de BTT d’aquests Nacionals. Es va imposar per davant de María Rodríguez, plata, i de Silvia Roura, bronze.

PUBLICITAT

Diaz, el millor valencià

En homes elit, Pablo Guerrero es va imposar amb 03:27:07 i una velocitat mitjana de 24,33km/h. En el top10 va finalitzar el representat de la Comunitat Valenciana Iván Díaz (FCCV), que va ser 6è amb 3:30:59 i amb un ritme de 23,89. En la 14a posició va acabar Ade Moll (Xabia’s Bike-Faster Wear), amb 3:37:00 i 23,23, i entre altres valencians, Víctor Sellés (La Vila-Joiosa) va ser 28è de la general i 23è d’elit, amb 3:43:14 i 22,58.

PUBLICITAT

Margalejo, 12ª en elit

En elit femenina, Alicia Margalejo (Xabia’s Bike-Faster Wear) ho va donar tot per finalitzar en la 12ª posició. Ho va fer amb 4:50:41 i una mitjana de 17,34. La vencedora en la màxima categoria va ser Clàudia Galícia.

Els màster

En les categories màster, representació repartida. Pablo Garrido va ser quart en màster 30, José Cabello va ser 13è en màster 40, i José Antonio Segura va acabar el 5è en màster 60.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »