València, festa de triatló

A pocs dies per a la competició, la capital es prepara per rebre els triatletes populars, però també els i les millors d’Europa

La cita és Campionat europeu de paratriatló i de categoria sub-23

València està de festa. Es presenta hui el València Triatló. Es tracta de la segona prova del calendari del Mediterránea Triatlón. Primer va ser Castelló i ara agafa el relleu la capital de la Comunitat, en una cita que, a més, serà Campionat d’Europa de paratriatló i també sub-23. Tot, entre dissabte i diumenge.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Amb dos campions

Un dels al·licients de la competició serà veure en acció a dos triatletes valencians que s’acaben de proclamar campions del món. El primer en fer-ho va ser Roberto Sánchez Mantecón. El de Manises va vèncer a Lausana en el Campionat del Món sub-23. A València lluirà per lluitar pel títol europeu. I el mateix farà un altre campió mundial, i també recent, com Héctor Catalá. El de Serra es va imposar en la prova de paratriatló.

PUBLICITAT

Amb ganes    

Arriben a la cita valenciana, tant Sánchez Mantecón com Catalá, amb moltes ganes. Tenen en ment que guanyar a casa, i lluitar entre els millors en tot un Europeu, és una ocasió inusual que se’ls presenta i que volen aprofitar. Sánchez Mantecón arriba en un extraordinari estat de forma, i el mateix passa amb Catalá, que a més acaba de vèncer la setmana passada en la Copa del Món de Banyoles.


Semana de Mediterránea Triatlón


PUBLICITAT

Cita popular

El València Triatló és, a més, una competició que comptarà amb ple d’esportistes populars. Aquells que també suen, i molt, per superar els seus límits. Ho posaran a prova en les diferents distàncies que entre dissabte i diumenge estan preparades a la zona de la Marina de València.


¿Preparados para el Mediterránea Triatlón?


Les distàncies

La competició acull el triatló Olímpic (1500m natació/ 40km ciclisme/ 10km carrera), l’Sprint (750m/20km/ 5km) i el Supersprint (350m/ 10km/ 2,5km). També es pot competir per parelles, en sprint i supersprint, i també està la modalitat 3x3x3. A més, es pot lluitar en equip per ser el club amb més participació en el global del Mediterránea Triatlón: 1.000€ per al primer equip, 600 per al segon, i 300 per al tercer.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »