Arriba el Pantà de Tibi

El diumenge 22, la quarta edició de la cursa alacantina, que forma part del Circuit Vall del Joguet

Antonio Martínez, Antoñico, i Gemma Macià, estaran en l’eixida de la curta

El 4rt Trail Volta al Pantà de Tibi forma part del III Circuit Vall del Joguet i està organitzat pel Futbol Sala Tibi i Tibi Vertical. Arriba el pròxim diumenge amb dos distàncies i noms importants en les eixides. Entre ells, Antonio Martínez, Antoñico, que estarà en la curta, i Gemma Macià, que també opta per la curta. Les dos eixides, la de la llarga i la curta, seran a les 8 del matí del diumenge.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

APUNTA'T

Les inscripcions al Trail de Tibi, fins el dia 19 a la nit

Noms importants

Antonio Martínez ha sigut seleccionat per Espanya i és una de les figures que més destaca en els últims temps. Ha deixat de banda momentàniament l’orientació i en el trail està fent bones carreres. A Tibi torna a la competició amb la prova curta. Per la seua part, Gemma Macià ha guanyat les altres edicions d’aquest Trail Volta al Pantà de Tibi, i també estarà en l’eixida d’aquesta edició.

PUBLICITAT

26km i 17km

Les inscripcions es tanquen el dijous 19 a les 23:59h, i les dos opcions de competició són els 26km puntuables per al Circuit Vall del Joguet, amb 1100m/+, i els 17km i 660m/+. Les dos opcions permeten passar per terrenys espectaculars i zones ben especials de Tibi, amb el seu pantà de centre neuràlgic i les vistes que proporciona de premi per a totes i tots.

PUBLICITAT

Avituallaments cada 5km

S’esperen uns 450 participants, perquè a més les inscripcions van a bon ritme. L’eixida i arribada estaran en el carrer Alameda i els dorsals es podran recollir a la Plaça de la Glorieta. També, la prova tindrà 4 avituallaments en el cas dels 17km, cada cinc quilòmetres aproximadament, a més de l’esmorzar final a meta. La carrera de 26km en tindrà sis avituallaments, més el de meta.

Cada dos anys

Moltes són les categories en joc. Estaran, tant en masculí com en femení, l’absoluta, però també les sènior, veterans, màster i locals. Serà una cita que mourà, com és habitual, a molta gent de Tibi, que es bolca amb l’organització. A més, serà una oportunitat per gaudir una carrera que a partir d’enguany es disputarà cada dos anys. És a dir, que la pròxima edició serà en 2021.

Més dades:


http://senselimitsaventura.com/2016/09/14/tibi-2/

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »