Apunta, que ve el cap de setmana

Carreres al sud i al nord de la Comunitat Valenciana, amb les cites de Tibi i Vilafranca

També són dies de triatlons, amb la cita de Xàbia i la d’Almassòra

Dos dies per combinar tot tipus de competicions. Des de la carrera de muntanya fins al triatló. Tibi, Vilafranca, Almassora, Xàbia… de dalt a baix de la Comunitat en carrera. Per a posar en pràctica tot el que s’entrena, que és molt. Nivell i espectacle per a no perdre-se’l.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Volta al Pantà de Tibi

El diumenge es viu el trail amb molta intensitat a Tibi. La Volta al Pantà, que a partir d’ara es farà cada dos anys, té aquest cap de setmana la seua cita amb dos recorreguts per a gaudir de les vistes que presenta la carrera. És el 4t Trail Volta al Pantà de Tibi que forma part del III Circuit Vall del Joguet. Compta amb 26km i 1100m/+ la llarga, i 17km i 660m/+ la curta.


Arriba el Pantà de Tibi


PUBLICITAT

Entreparets

Vilafranca acull la seua Entreparets, carrera que aplega a la 12ª edició. La cursa Entreparets compta amb 25km, les categories cadet i juvenil en faran 11,3km, que són els que caminaran els que participen en la marxa no competitiva. Totes les eixides són a les 9:00h. La cita és el diumenge.

PUBLICITAT

TriXàbia

El TriXàbia 2019, III Memorial Edu Monfort, se celebrarà diumenge des de la platja de l’Arenal. Tindrà dos modalitats, olímpic i sprint. Les eixides seran des del passeig del tennista David Ferrer, on es recullen els dorsals. Primer començaran a les 8:30h la categoria masculina de l’olímpic. A les 8:40h serà la femenina. Ja a les 10:30h, la masculina de l’sprint, i a les 10:45 la femenina.

Infinitri Almassora

A Almassora, també hi ha triatló i dels llargs i intensos. Diumenge, a partir de les 8:00h des de la platja de la Torre, el Half i l’Olympic plus. El Half compta amb 1,9 Km de natació, 90 de ciclisme i 21 de carrera a peu. L’Olympic plus seran 1,5+45+10,5. I tots, absolutament tots, amb No Drafting.

SENSE REUNIÓ ANUAL

Estava sent una constant de cada any, però en aquest 2019 no hi haurà la Reunió Anual d’Escaladors del calendari FEMECV i prevista per a aquest cap de setmana. El club organitzador, el Grup de Muntanya de Callosa de Segura, va comunicar a la Federació que no disposava de personal suficient com per dur-lo a terme.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »