Peydró i Hanzaze guanyen al Pantà

Tibi corona els guanyadors de l’edició 2019 en la cursa llarga

En la curta, Antonio Martínez i Gemma Macía s’imposen amb claredat

Fotos: MyChip

La cita 2019 amb la Volta al Pantà de Tibi, que puntuava per al Circuit Vall del Joguet, es va viure durant el cap de setmana amb molta intensitat. En la prova llarga es van imposar Abderrahim Hanzaze i Ana Peydró, mentre que en la prova curta, de 17km, van complir amb la victòria els favorits… Antonio Martínez i Gemma Macía.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Peydró i Hanzaze

En la prova reina, Abderrahim Hanzaze (Lurbel Team People Sapiens) es va imposar amb 2:13:48, seguit de Roberto López (Trivici), que va acabar amb 2:18:25, i Antonio Pérez, que amb 2:20:22 va ser tercer. En categoria femenina, Ana Peydró (CXM Valencia) es va imposar amb 2:57:13, seguida de Roser Nicolau (Aper Alcoi), amb 3:03:21, i Victoria Ballenilla, amb 3:14:19.

PUBLICITAT

Circuit Vall del Joguet

La classificació del III Circuit Vall del Joguet deixa a Juanjo Azorín el primer classificat amb tres proves i un crono total de 6:05:24. En segona posició, amb 6:07:04, es troba Pedro Israel Sánchez, mentre que tercer és Juan Merlos, amb 6:20:34.

PUBLICITAT

En dones: Londoño

En categoria femenina, el circuit el domina Juana Marcela Londoño amb 7:46:35 en dos carreres, seguida de Andrea Hernández, amb un temps total de 7:51:18. En tercera posició es troba Isabel Deltell, amb 3:28:45.

Macía i Martínez als 17km           

En la prova dels 17km, els favorits van complir amb els pronòstics. En homes, Antonio Martínez va vèncer amb 1:14:38. Segon va ser Ahmed Ouslimane, amb 1:17:00, mentre que tercer, amb 1:21:46 va acabar Mohamed Mohamed  (Tibi Vertical). En dones, Gemma Macía no va deixar espai a la sorpresa i es va imposar amb claredat: 1:43:10. La segona va ser Isabel Deltell amb 1:55:30, i la tercera Irene Ribes, amb 1:56:39.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »