Erker Stanovi Novi Sad

Pin on Moj dom

Pin on Moj dom

Pin on Moj dom

Pin on Moj dom

Pin on Nekretnine

Pin on Nekretnine

Pin on Nekretnine

Lokacija, struktura, kvadratura, cena, skice, slike, kontakti prodavca.

Erker stanovi novi sad. Stanovi , garaže, poslovni prostori novi sad. Bilo da tražite garsonjeru, dvosoban ili višesoban stan već 20 godina je sajt oglasi.rs asistent u pronalsku idealnog stana za vas i vašu porodicu. Nastavljamo sa primenom zelenog koncepta stanovanja i na ovom objektu na kom je planirano izvođenje zelenog krova.

Stanovi za izdavanje ili prodaju novi sad, telep. 8332 detalji linea invest linea invest 2021 u izgradnji m2 od €2,000 2021 u izgradnji marka miljanova 3 m2 od €2,000 3, marka miljanova, подбара, […] Jedna padavinska stanica nalazi se na novoizgrađenom objektu u.

Već 20 godina smo prisutni na tržištu. Stanovi na prodaju novi sad ovaj grad nosi naziv srpska atina upravo zbog svoje bogate istorije i kulture koju ima iza sebe. Stanovi direktno od investitora bez provizije u beogradu i novom sadu.

Pronađite pravi tip nekretnine za vas. Svi oglasi za izdavanje stanova na jednom mestu. + 381 021 654 63 39 tel:

Lokacija, struktura, kvadratura, cena, slike, kontakti prodavca. Najveća ponuda stanova u novom sadu. Popovica lux, novi sad šesnaest stambenih objekat p+1+du u izgradnji koste šokice 35, novi sad stambeni objekat su+p+3+pk u ponudi

Mirna ulica u samom centru grada. Doo erker inženjering je porodična građevinska firma koja uspešno posluje od 1998.godine i možda čak i jedini investitor koji može da se pohvali sa čak 32 objekta na teritoriji novog sada.osnivač i vlasnik je jedan od retkih investitora u novom sadu kome je građevina zanimanje.pored kvalitetnih objekata,pristupačnih cena i praćenja trendova po pitanju materijala i opreme,erker je. Pronađite idealan stan za sebe i svoju porodicu sa svim pripadajućim fotografijama i kompletnim opisima.

Pin on Stanovi Prodaja Beograd

Pin on Stanovi Prodaja Beograd

Pin on Prodaja stanovaVislavski

Pin on Prodaja stanovaVislavski

Pin on StaPratimo

Pin on StaPratimo

Pin on gardinoci

Pin on gardinoci

Pin on basics

Pin on basics

Source : pinterest.com